Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2007 00:10 - (Спортен) празник
Автор: moriseiki Категория: Лични дневници   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.05.2007 03:24


През уикенда се опитах да разширя експандирам ежедневната си тренировка по плуване на триатлон: Плуване, след това да яхна велосипеда и "да бйгам да пазарувам". Обаче бързо се разубедих, след като още при изкарването на колелото се скъса жилото на задната спирачка. Как беше: Шимано били дъ бест? Да бе. Е, може би и причината беше в това, че аз моя велосипед не го бях поглеждал от години: Все не ми се намираше време да го ползвам, или пък времето беше кофти или пък бързах. Така, че се прехвърлих на колата и вместо триатлон беше "дуатлон": Плуване с Формула 1... Шумахер ряпа да яде!

Дойдоха и тъй жадуваните ми три латексови ластици от ebay (или както би казал човек от моя край: ластЪци). Ако "латексови ластици" нищо не Ви говори, то тогава бих искал да Ви напомня за някогашните експандери: Това бяха 3-4 (ръждясали) пружини, свързани  с две (изтъркани) дръжки. При придърпване поскърцваха застрашително. Бяха кошмар за всеки мъж със значително окосмяване на гърдите, но пък самото обезмосмяване ставаше бързо, рязко, изневиделица. Ония лентички и Veet For Men и те ряпа да ядат!

Желателно беше все пак човек да има ваксина против тетанус... След време се появиха по-модерни: С пластмасови дръжки и ластици. Ластиците се оплитаха яко, захващаха се с някакви пластмасови скоби за дръжките тип "Всичко по един лев". Ето защо при всяко опъване животът на спортиста или спортистката минаваха като на лента, отделяха се две кофи адреналин, с които не един, а десет експандера човек можеше да опъне в тоя момент... И сега латексите: Удобна работа, няма скърцане, ненужно сърцебиене и т.н. И най-хубавото е, че тези латекски се продават и на руло. Така, че направо грабвате една ножица или стария кухненски нож и почвате да раздавате ленти на всички от Вашата кооперация: Идеалната предпоставка за всекидневна физзарядка на блока. Вие разбира се, ще се издигнете в очите на някои Ваши съседи (особено оная Пешева от втория етаж, дето не спрй да злослови по Ваш адрес) и ще придобиете славата на "онова мом(и)чето, дето спортува много".

Успех!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: moriseiki
Категория: Лични дневници
Прочетен: 113318
Постинги: 35
Коментари: 64
Гласове: 336
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031